SON DAKİKA

Katil polise şok


Gündem 26 Ocak 2017 - Perşembe, Saat: 17:54
Haber 687 kere okundu.



Katil polise şok
Katil polise şok

Bursa’dahi 2015 yılının haziran ayında meydana mevrut olayda, Emniyet Müdürlüğü Kırılan Bölgeleri Esirgeme Yazıhane Müdürlüğü emrinde müteharrik ve Bursa Valiliği binasında işyar olan polis güçleri memuru Abbas Ateş Parçası, kendisi üzere eşinden boşanan sigara ve tömbeki satan Sevi Tevazulu ile dünyaevi kararı aldı. İddiaya bakarak çift nikah yapacağı dönüş kıskançlık yüzünden tartıştı. Evleneceği kadının Ortabağlar Mahallesi 6’ncı Polat Çıkmaz’ta mevcut işyerine giden Mahirane, ayrımsız kere henüz tartıştığı Sevda Tevazulu ile yanı sıra kâin annesi Ayşe Mecnunca’i tabancasıyla dağ ederek öldürdü. Olay sonrası tasdik olan Uz tutuklandı.  

’CEZAEVİNDEN TEHDIT MEKTUBU’ İDDİASI

Hakkında 7’nci Ciddi Ceza Mahkemesi’nde ’Koca mıhlamak’ suçundan iki kez varlık boyu dam cezası istemiyle ülkü açılan Abbas Becerikli  savunmasında, Aşk Tevazulu ile o dönem nikah yapacaklarını, işlemlerin gerçekleşmesine bodur süre kala Uysal’ın, “Benim işyerine çabucak gitmem gerekiyor. Yapmam müstelzim cesim tıpkı iş var. Çabucacık döneceğim” diye yanından ayrıldığını ancak dönmediğini söyledi. cep telefonu ile ulaşamadığı Sevda Tevazulu’ın işyerine gittiğini tamlayan Abbas Becerikli şunları anlattı: “Sevi’nın yanı sıra annesi ve aralarında ilişki olduğunu bildiğim Tamer U. vardı. Aşk daha önceki yanı sıra bulunması üzere namına verdiğim tabancayı Tamer’e uzatıp, ’Onu öldür hepimiz kurtulalım’ dedi. Bu sırada çatışma yaşandı. Amor’evet ben üzücü ettim. Annesini ise Tamer öldürdü. Henüz bilahare Tamer bana cezaevine imzalı betik gönderdi. İfademi değiştirip, onun fenomen ile on paralık ayrımsız ilişkisinin olmadığını söylememi istedi. Teklifini kabul etmemem halinde çocuklarımı öldüreceğini ilinek. Onun gönderdiği mektubu ise mahkemenize sundum.”

BOL HAL İNİDİRİMİ

Abbas Çevrimli’nın karar aşamasına gelen yargılamasına devam edildi. Çıktığı son duruşmada geçmiş savunmasını tekrarlayan Abbas Becerikli. “Takdiri mahkemeye bırakıyorum” dedi. Mahkeme heyeti kısa benzeri aradan sonraları Abbas Kankızıl’ya, öldürdüğü iki emanet amacıyla önceki değişik vücut boyu cezaevi cezası verdi. Sanığın duruşmadaki bol halini dikkate düzlük mahkeme heyeti bu cezaları 25’er yıla indirdi. Duruşma antrparantez Tamer U.’ya iftira attığı gerekçesiyle iftiraf suçundan 10 kamer kodes cezası verdi. Mecmu 50 yıl 10 kamer mahpushane cezası düzlük Abbas Idareci esasen cezaevine götürüldü.

Bursa’de 2015 yılının haziran ayında meydana mevrut olayda, Güven Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Dulda Bölüm Müdürlüğü emrinde etkin ve Bursa Valiliği binasında vazifeli olan polis güçleri memuru Abbas Becerikli, kendisi üzere eşinden boşanan sigara ve nargile tütünü satan Aşk Uysal ile evlilik kararı aldı. İddiaya göre koşa nikah yapacağı çevrim kıskançlık yüzünden tartıştı. Evleneceği kadının Ortabağlar Mahallesi 6’ncı Polat Çıkmaz’ta bulunan işyerine revan Yordamlı, aynı yol henüz tartıştığı Aşk Uysal ile yanında kâin annesi Ayşe Şahin’i tabancasıyla yara ederek öldürdü. Olay sonrası tasdik olan Uz tutuklandı.  

’CEZAEVİNDEN GÖZDAĞI MEKTUBU’ İDDİASI

Hakkında 7’nci Yoğun Ukubet Mahkemesi’nde ’Koca çivilemek’ suçundan iki el hayat boyu cezaevi cezası istemiyle ülkü açılan Abbas Kankızıl  savunmasında, Aşk Tevazulu ile o zaman nikah yapacaklarını, işlemlerin gerçekleşmesine güdük müddet kaldığında Uysal’ın, “Benim işyerine çabucak gitmem gerekiyor. Yapmam müstelzim majör tıpkısı hisse senedi var. Süratle döneceğim” diyerek yanından ayrıldığını ancak dönmediğini söyledi. el telefonu ile ulaşamadığı Sevi Uysal’ın işyerine gittiğini tamlayan Abbas Maharetli şunları anlattı: “Sevi’nın yanı sıra annesi ve aralarında muamele olduğunu bildiğim Tamer U. vardı. Aşk daha geçmiş yanında bulunması üzere namına verdiğim tabancayı Tamer’e uzatıp, ’Onu öldür hepimiz kurtulalım’ dedi. Bu tam patırtı yaşandı. Sevi’ya ego çığlık ettim. Annesini ise Tamer öldürdü. Daha sonradan Tamer bana cezaevine imzalı kitap gönderdi. İfademi değiştirip, onun olay ile on paralık benzeri ilişkisinin olmadığını söylememi istedi. Teklifini akseptans etmemem halinde çocuklarımı öldüreceğini ilinek. Onun gönderdiği mektubu ise mahkemenize sundum.”

BEREKETLI HAL İNİDİRİMİ

Abbas Maharetli’nın karar aşamasına mevrut yargılamasına bitmeme edildi. Çıktığı son duruşmada geçmiş savunmasını tekrarlayan Abbas Dirayetli. “Takdiri mahkemeye bırakıyorum” dedi. Duruşma heyeti bodur bir aradan sonradan Abbas Mahir’ya, öldürdüğü iki birey için önce değişik zenginlik boyu mapushane cezası verdi. Sanığın duruşmadaki ferah halini dikkate düz mahkeme heyeti bu cezaları 25’çeri yıla indirdi. Murafaa antrparantez Tamer U.’ya bühtan attığı gerekçesiyle iftiraf suçundan 10 ay hapishane cezası verdi. Mecmu 50 sene 10 kamer cezaevi cezası kayran Abbas Yırtıkça esasen cezaevine götürüldü.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç