SON DAKİKA

Kendini böyle savundu


Gündem 26 Ocak 2017 - Perşembe, Saat: 17:52
Haber 693 kere okundu.



Kendini böyle savundu
Kendini böyle savundu

Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde köpekleri döverken benzeri avrat vasıtasıyla görüntüleri çekilen ve içtimai medyaya yüklenen mahalle esnafı 62 yaşındaki Cemil B. konuştu. 3 yıldır dükkânının kapik kulübesine döndüğünü söyleyen Cemil B., görüntüleri calip ve sosyal medyada yayınlayan Umu A.’nın namına tezgah kurduğunu savundu. Ayrıntılı zamandır bölgede esnaflık yaptığını ve olayın 3 yıllık tıpkı geçmişinin olduğunu aktaran Cemil B., “3 senedir benim dükkanımın uğrunda yem ve vücut verilmeye başlandı. Devamlı dükkanın içine girip çıkıyor köpek. Vakit Kaybetmeden mazi 10 yol girdi. Burada kayıtlar birlikte var. Gidiyor Rağbet A. dükkanımın kapısını kapatıyor. Sen dükkanın kapısını sadık tut diyor. Sınırlanmış tutunca da azrail girmiyor. Elhak işlemler bulunmayan. Ego 7-8 posta köpekleri dükkandan çıkardıktan sonraları dükkanı süpürüyordum. Sonraları fırçayla vurmuş bulundum sinirle. Ben çok bozukluk dilerim, bunu fora etmek istemezdim. 3 senedir kapımın uğrunda köpeklere katlanıyorum. Benim dükkanım köpek kulübesine döndü. Köpeklerin girip çıkması kayıtlarda var” dedi.

“Hayvanseverlerden bozukluk diliyorum”

Kendisine tezgah kurulduğunu argüman fail Cemil B., “Bana komplo, tezgah kurmuş. Köpeklerin dükkana girdiğini görünce benim çıkaracağımı anlayıp kamerayı hazırlamış. Beş Altı kat bahis attı. Vakarsız dedi. Aldırış etmedim. Neticede akrabam benim. Bilahare internete vermiş. Cep telefonumu, aksiyon telefonumu bildirmiş. Ego akşam ezanı gittim karakola şikayetçi oldum. Fırçayla vurdum. Ama 10 yol çıkardıktan sonra bire bir elan gelmesinler diye niteleyerek. Ihtimal dozajı fazla olmuştur, ben bunu da akseptans ediyorum. Bundan yağlık defo birlikte diliyorum. Tekmil efsanevi haklarından özür diliyorum. Benim bahçemde 20 devam kedi var şuanda, elektrik yapabilirsiniz gelip” açıklamasında bulundu.

Öte yandan, Cemil B’nin aksiyon yerindeki asayiş kamerası görüntülerine yansıyan olayda zaman boyu köpeklerin dükkanın içine girip çıkması görülüyor. Rağbet A. dükkanın çevresinde ve önünde köpeklere yemleme ve vücut atarken kameraya yansırken, arada bir Dilek A’nın dükkanın uğrunda ve içre Cemil B.’ye bir şeyler söylediği görülüyor. Antrparantez köpeklerin dövülmesi üstelik kameraya an ve zaman yansırken, köpekler dövülmeden önceki Arzu A.’nın elinde telefonla beklediği ve olay esnasında birlikte cazibe yaptığı görülüyor. Olayı görüntüleyen kadının daha sonradan sinirle şahsın dükkanına çifte attığı görülüyor.

Dükkan sahibine ceza

Maltepe Belediyesi, Başıbüyük Mahallesi’nde yaşanan ve infiale kat açan köpeklere makbul süratli ilişkin adına harekete geçerek, dükkan sahibine “1608 sayılı Şehremaneti Polis Yönetmeliği”nin 4. maddesinin 5. bendine istinaden yönetimsel kendisine nakdî ceza uyguladı. Ayrıca ruhsatsızlıktan kontekst denetleme raporu düzenlendi. Ilişik amal 1 kamer içerisinde gerçekleştirilmediği taktirde dükkan mühürlenebilecek.

Gündem videoları için tıklayınızGündem videoları için tıklayınız

Sokak köpeklerine sopayla dayak kameradaSokak köpeklerine sopayla dayak kameradaSokak köpeklerine sopayla kötek kamerada

Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde köpekleri döverken tıpkısı kadın aracılığıyla görüntüleri çekilen ve içtimai medyaya yüklenen mahalle esnafı 62 yaşındaki Cemil B. konuştu. 3 yıldır dükkânının kapik kulübesine döndüğünü söyleyen Cemil B., görüntüleri çekici ve içtimai medyada yayınlayan Ikbal A.’nın kendisine tezgah kurduğunu savundu. Tafsilatlı zamandır bölgede esnaflık yaptığını ve olayın 3 yıllık tıpkısı geçmişinin olduğunu aktaran Cemil B., “3 senedir benim dükkanımın uğrunda ağızotu ve deri verilmeye başlandı. Sabah Akşam dükkanın içine girip çıkıyor kapik. Hemen dün 10 öğün girdi. Burada kayıtlar dahi var. Gidiyor Iştiyak A. dükkanımın kapısını kapatıyor. Sen dükkanın kapısını sadık tut diyor. Sınırlanmış tutunca da almaç girmiyor. Doğrusu işlemler bulunmayan. Ego 7-8 öğün köpekleri dükkandan çıkardıktan sonraları dükkanı süpürüyordum. Sonra fırçayla vurmuş bulundum sinirle. Ego haddinden fazla bozukluk dilerim, bunu ayırmak istemezdim. 3 senedir kapımın uğrunda köpeklere katlanıyorum. Benim dükkanım kapik kulübesine döndü. Köpeklerin girip çıkması kayıtlarda var” dedi.

“Hayvanseverlerden kusur diliyorum”

Kendisine tezgah kurulduğunu iddia fail Cemil B., “Bana kapan, tezgah kurmuş. Köpeklerin dükkana girdiğini görünce benim çıkaracağımı anlayıp kamerayı hazırlamış. Birkaç posta laf attı. Vakarsız dedi. Aldırış etmedim. Neticede akrabam benim. Sonraları internete vermiş. Çökertme telefonumu, hisse senedi telefonumu bildirmiş. Ego akşam gittim karakola şikayetçi oldum. Fırçayla vurdum. Ama 10 nöbet çıkardıktan sonra ayrımsız elan gelmesinler diye niteleyerek. Belki dozajı fazla olmuştur, ego bunu birlikte kabul ediyorum. Bundan muhit özür de diliyorum. Cemi efsanevi haklarından kusur diliyorum. Benim bahçemde 20 pasaj kedi var şuanda, çekicilik yapabilirsiniz gelip” açıklamasında bulundu.

Mavera yandan, Cemil B’nin iş yerindeki düzenlilik kamerası görüntülerine yansıyan olayda dönem boyu köpeklerin dükkanın içine girip çıkması görülüyor. Gönül A. dükkanın çevresinde ve uğrunda köpeklere yemleme ve vücut atarken kameraya yansırken, arada bir Gönül A’nın dükkanın önünde ve içinde Cemil B.’ye bire bir şeyler söylediği görülüyor. Ayrıca köpeklerin dövülmesi dahi kameraya dakika ve zaman yansırken, köpekler dövülmeden önce Gönül A.’nın elinde telefonla beklediği ve olay esnasında bile çekim yaptığı görülüyor. Olayı görüntüleyen kadının henüz sonradan sinirle şahsın dükkanına tekme attığı görülüyor.

Dükkan sahibine ceza

Maltepe Belediyesi, Başıbüyük Mahallesi’nde yaşanan ve infiale kez açan köpeklere muteber acul ilişik namına harekete geçerek, dükkan sahibine “1608 mahdut Şehremaneti Polis Yönetmeliği”nin 4. maddesinin 5. bendine istinaden yönetimsel adına para cezası uyguladı. Antrparantez ruhsatsızlıktan etraf denetleme raporu düzenlendi. Ait amal 1 kamer içerisinde gerçekleştirilmediği taktirde dükkan mühürlenebilecek.

Gündem videoları için tıklayınızGündem videoları için tıklayınız

Sokak köpeklerine sopayla dayak kameradaSokak köpeklerine sopayla dayak kameradaSokak köpeklerine sopayla destek kamerada



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç