CHP’li vekil sakallarını uzatmaya devam ediyor
		
				
			
			Fatih Portakal ‘Reis’ kelimesinden rahatsız
		
				
			
			Avni Aker’e veda belgesel filmin galası 24 Şubat’ta İstanbul’da
		
				
			
			Fenerbahçe’nin yenilgisi Avrupa manşetlerinde
		
			
		Caner Erkin’in ayrılışı sonrası Fenerbahçe defansının sol bekte değişmez ismi olan Hasan Mehabetli Kaldırım‘a West Incelmemiş United’ın iştahlı olduğu bildirildi. Ada basınında düz düzlük haberlerde; salı haset sona erecek para aktarımı dönemi öncesi kadrosunu perçinlemek üzere çalışmalarını sürdüren Premier Takım ekibinin, tecrübeli oyuncunun menajeriyle bağlanak halinde olduğu belirtildi. Haberde, Fenerbahçe ile sözleşmesi bu sezon sona erecek milli futbolcunun, kontratını uzatmayı düşünmediği savunulurken, West Olmamış‘ın bu avantajı kullanarak haziran ayını beklemeden makul bire bir ücretle transferi gerçekleştirmek istediği ifade edildi. Hasan Mualla’nin adı elan önceki Celtic ile bile anılmıştı.
132 MAÇTA 3 GOL, 14 ASİST
 2012 yılında 3,75 milyon euro bonservisle Kayserispor’dan Fenerbahçe’ye aktarma olan Hasan Mürtefi Kaldırım, soluk-lacivertli formayla 132 maçta görev aldı. Bu müddet ortamında 3 gol 14 asisti kâin 27 yaşındaki anatomi, 18 kere üstelik A Milli Takım’da oynadı.
Yorumlar (0 yorum)
		BENZER HABERLER
			
		TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
						Macarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun
Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
						Allah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak...  - Selçuk Uygur
AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
						Evet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar
İlker Başbuğ oyunu kullandı
						Haber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak
Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
						Bu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç