CHP’li vekil sakallarını uzatmaya devam ediyor
Fatih Portakal ‘Reis’ kelimesinden rahatsız
Avni Aker’e veda belgesel filmin galası 24 Şubat’ta İstanbul’da
Fenerbahçe’nin yenilgisi Avrupa manşetlerinde
Senegal’in Afrika Milletler Kupası’na veda etmesi sunu çok Osmanlıspor Maharet Direktörü Mustafa Ergin Akçay’ı sevindirdi.
Hükûmet Merkezi ekibi, Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası’nda kabile gösteren Ndiaye’yi aradı. Mor-sarılılar, bu zaman ligde 15 maçta 5 gol atan ve 2 asist eden Ndiaye’nin yokluğunda üç müsabakada takkadak aynı fakül alabildi.
Osmanlıspor, açıklık nakil döneminde adı bir nice takımla anılan Ndiaye’den mahrum çıktığı maçlarda Beşiktaş’a 2-0, Antalyaspor’a 2-1 yenildi. Mor-sarılı grup, mazi oynanan payitaht derbisinde ise Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.
Hükûmet Merkezi temsilcisi, böylelikle Ndiaye’nin oynamadığı üç maçta 8 nokta kaybı yaşadı. Osmanlıspor, Süper Öbek’de 27 puanla 7. tam düzlük alıyor.
Ndiaye, Tarım Türkiye Kupası son 16 turunda hafta sonu Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşmada Osmanlıspor’un formasını giyebilecek.
– 161 zaman sahada kaldı
Senegalli futbolcu Ndiaye, Gabon’da planlı Afrika Milletler Kupası’da 161 dakika sahada kaldı.
26 yaşındaki topçu, 3 grup maçının ikisinde önceki 11’de görev yaptı.
Ndiaye, Senegal’in çeyrek finalde Kamerun’a penaltılarla yenildiği karşılaşmada ise temdit bölümünde yıldız buldu.
Yorumlar (0 yorum)
BENZER HABERLER
TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
Macarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun
Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
Allah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur
AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
Evet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar
İlker Başbuğ oyunu kullandı
Haber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak
Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
Bu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç