SON DAKİKA

Galatasaray’da 18’e girmek bile mesele


Spor 1 Şubat 2017 - Çarşamba, Saat: 05:04
Haber 547 kere okundu.



Galatasaray’da 18’e girmek bile mesele
Galatasaray’da 18’e girmek bile mesele
Galatasaray’de Jan Olde Riekerink’i tahakküm tıpkı dönem bekliyor! Ancak Hollandalı teknik adam, bu defa yokluktan değil çokluktan kaynaklanan bir sorun yaşıyor.
 
Cim-Bom’da sakatlar düzeldi, cezalar sona erdi ve takım dışılar affedildi. Format böyle olunca Galatasaray’ın tartışılan kadrosu bir anda seçimi print bire bir ağıl büründü.  Riekerink, “Bırakın 11’e oyuncu seçmeyi, imdi 18’e bazı alıp almayacağımı dahi yeltenmek zorunda kalacağım” diyerek durumu özetledi. Sinan Gümüş’ün iyileşip sahalara dönmesinden bilahare Miğfer Ciğerci ve Koray Günter birlikte güzeşte haftadan bu yana takımla çalışmaya başladı. Son oynanan Akhisar Belediyespor maçında cezalı olan Bile Jong ile Ahmet Kötürüm birlikte baştan takıma döndü. Rodrigues, Aziz Derdiyok, Sinan Sim, Linnes, Cavanda ve Chedjou dahi kulübede vadi aldı.
 
‘Nesi fire’

Galatasaray’ın imdi 11 değil 18 sorunu olduğuna dikkat calip yöneticiler, “Galatasaray’ın akıbet maçtaki kadrosunda taze takımdan kimesne yoktu. Bu hafta Da Jong, Ahmet Inmeli, Miğfer ve Koray geliyor. Serdar Muazzez da iki hafta sonradan çalışmalara başlıyor. Bu kadronun nesi eksik” yorumunda bulundular. Riekerink’e güvendiklerini her fırsatta gene eden sarı-kırmızılı yöneticiler, Hollandalı beceri adamın adil aynı şekilde formayı verece ğine inanıyor.
 
Endoğan’a lisans

Galatasaray Türkiye Ayak Topu Federasyonu’na başvurarak Endoğan Adili’ye lisans çıkarttı. Mevsim başında kadro dışı artan tüvana futbolcu imdi A takımla antrenmanlara çıkacak.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç