SON DAKİKA

Ekrem İmamoğlu tpks prensip imza attı! İBB Genel Sekreter Yardımcılığına Yeşim Briz Şişli atandı


Gündem 4 Nisan 2017 - Salı, Saat: 00:00
Haber 331 kere okundu.



Ekrem İmamoğlu tpks prensip imza attı! İBB Genel Sekreter Yardımcılığına Yeşim Briz Şişli atandı
Ekrem İmamoğlu tpks prensip imza attı! İBB Genel Sekreter Yardımcılığına Yeşim Briz Şişli atandı

İBB Umumi Sekreteri Hayri Baraçlı, umumi ktip yardımcıları Utkulu Hacımustafaoğlu, Mevlüt Bulut, Süleyman Karalı, Nihat Macit, Çağatay Kalkancı, Eyyüp Karahan, Adil Karaismailoğlu ve Hukuk Müşaviri Ulvi Karaaslan 28 Haziran günü kuma tpks açıklama yaparak z istekleri ile görevlerini bıraktıklarını duyurmuşlardı. Ardından incizap fail umumi ktip ve 7 umumi ktip yardımcısının hesabna kullanlmam esame atanmaya başladı.

EVVEL KADIN GENEL YAZMAN YARDIMCISI OLDU

Sonu kendisine İBB Genel Sekreter Yardımcılığına Yeşim Briz Şişli getirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşim Briz Şişli’yi İBB Umumi Ktip Yardımcılığına atayarak 1984 yılından beri “Büyükşehir” unvanını kullanan İstanbul Belediyesinde bir ilke imza atmış oldu.

İMAMOĞLU: YILLAR SONRALAR ILK DEFA GÖRECEKSİNİZ

Şişli, İBB’nin evvel kadın umumi ktip yardımcısı oldu. İmamoğlu henz önce “Yıllar sonra ilk defa göreceksiniz, umumi ktip yardımcıları kadınlar olacak. Ofis başkanları ve müdürler keza aynı… T eey eşitliğine birlikte yürekten inanan bire bir ekibiz” demişti.

Şişli’ye; İBB Kurumsal Gelişim ve Yönetim Sistemleri, Herif Kaynakları ve Eğitim, Hikmet İşlem, Yazı İşleri ve Kararlar ile Satınalma Ofis Başkanlıkları bağlı olacak.

YEŞİM MELTEM ŞİŞLİ KİMDİR?

İBB,Umumi Ktip Yardımcılığı görevine atanan Yeşim Meltem Şişli, 33 yıldır aralıksız sürdürdüğü istekli yaşamının yaklaşık 27 yılını erke sektöründe tamamladı. Türkiye Zindelik Konveksiyon A.Ş’den emekli olduğu 2007 yılından itibaren Türkiye’nin önde gelen neelilik üretim ve dağıtım şirketlerinde adana escort üst yönetici yerine görev yaptı. Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F Ekonomi Mezunu olan Yeşim Meltem Şişli adil, şeffaf ve adisyon verebilirlik ilkelerini çalışma prensiplerinin temeline koyarak lazm amme gerekse özel sektörde apanszn fazla şirket ve hareketlilik piyasası kuruluş çalışmalarında hareketli cila almış olup bu yapılanmalarda ast yapı mimarlk tasarımlarının dizaynı ve geliştirilmesi ile satın kabul etme süreçlerini alkan bir şekilde yönetti.

KI NEREYE ATANDI?

Daha önce birlikte İBB Genel Sekreterliği’ne enerji sektöründen Ar Erkut, umumi ktip yardımcılığına dahi Mehmet Çakılcıoğlu atanmıştı. Çakılcıoğlu; Zelzele Riziko Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Kat Başkanlığı, Mamure ve Şehircilik Kat Başkanlığı, Boğaziçi Bayndrlk Müdürlüğü’nden sorumlu genel yazman yardımcısı olmuştu. Ricat fail 1. Hukuk Müşavirliği’ne bile Ermi Sönmez atanmıştı.

İBB Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Yeşim Meltem Şişli kimdir?İBB Genel Yazman Yardımcılığına atanan Yeşim Meltem Şişli kimdir?



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç