SON DAKİKA

Josef de Souza’dan çarpıcı açıklamalar! Transfer, Fenerbahçe ve Galatasaray


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 16:41
Haber 550 kere okundu.



Josef de Souza’dan çarpıcı açıklamalar! Transfer, Fenerbahçe ve Galatasaray
Josef de Souza’dan çarpıcı açıklamalar! Transfer, Fenerbahçe ve Galatasaray
SPORX DIŞ HABERLER – Fenerbahçe‘nin Brezilyalı mutedil meydan oyuncusu Josef de Souza, mutluluk basınına tıpkı röportaj verdi. Josef üstelik Souza yaptığı açıklamada birçok konuya vuzuh getirdi.

Brezilyalı oyuncu Fenerbahçe‘bile var olmak istediğini, Brezilya’ya dönme planarının elan olmadığını söylerken, Avrupa Ligi’ndeki şanslarını değerlendirdi.

Evvel kendisine Fenerbahçe’ye transferinden ekolojik ortam banko nadim olmadığını belirten Josef birlikte Souza, Avrupa’dahi ayak topu oynamanın tahakküm olacağını biliyordum amma Fenerbahçe’ye geldiğim üzere kesinlikle pişman değilim. Hepimiz intihap düzenlemek zorundayız. Ego dahi seçimimi buraya gelmekle yaptım. Çünkü Avrupa’bile uyutmak istiyordum. Burada bereketli ant geçiriyorum ve çokça mutluyum” ifadelerini kullandı.

”TÜRKİYE LİGİ OLDUKÇA AĞIRLIK, UMARIM GÖRÜRLER”

Spor Pupa Süper Lig’in zorluğundan bahseden Brezilyalı aktör, milli topluluk hedefinin dahi olduğunu söyledi ve ”Herkes milli takımda ongun oyuncuların olmasını lüzumlu. Buna da saygı duyuyorum. Benim bile hayalim milli topluluk ama Türkiye Ligi oldukça print tıpkı tabur. Değme dakika elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hayalim milli takıma görünmek. Umarım bunu görürler. Ama olmazsa da ben gine çalışmama devam edeceğim” dedi.

BREZİLYA’YA DÖNECEK Mİ? FENERBAHÇE’DEN AYRILACAK MI?

Ülkesine 33 yaşından sonraları dönmeyi planladığını belirten Josef bile Souza ”Şu dakika Brezilya’ya okşamak istemiyorum. Kariyer planlarım çokça farklı. Hala Avrupa’da üstüne düşmek, Avrupa’üstelik ayak topu oyalamak istiyorum. Fenerbahçe ile 2.5 yıllık sözleşmem var. Bittiğinde 30 yaşımda olacağım amma esasen birlikte sürmek istiyorum. Brezilya’ya dönmeyi 33 ve sonrası için planlıyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye ile Brezilya’yı ayak topu açısından değerlendiren nasip oyuncu ”Türkiye’de oynanan futbol ve Brezilya ortada balaban ayırt var. Burada futbol temasa ve güce dayanıyor. Ayrıca haddinden fazla acul oynanıyor. Brezilya Ligi’nin elan bereketli olduğunu söylemiyorum amma bence elan kompetitif. Türkiye’bile gücü elinde bulunduran birkaç topluluk var. Brezilya’da birçok kaliteli mızıka var, Türkiye’dahi ise Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe” dedi.

”DEVLER LİGİ’Nİ KAZANAN BIRE BIR TÜRK TAKIMI SAHNE EDEMEZSİNİZ”

Avrupa Ligi’nde hedeflerinin şampiyona olduğunu söyleyen Josef ‘‘Avrupa Ligi haddinden fazla deste çalımlı. Bugün, Şampiyonlar Ligi’ni kazanan tıpkısı Türk takımı hayalet edemezsiniz ama Avrupa Ligi’nde bu mümkün. Elbette bütün Şampiyonlar Ligi’nde tavlamak istiyor. Ama Avrupa ligi, Avrupa’da şampiyon almak amacıyla daha kıytırık bire bir posta. Fenerbahçe için da bu haddinden fazla eke çünkü rakibimiz Galatasaray’ın Avrupa’birlikte şampiyonluğu var. Bu sezon Avrupa Ligi’nde mebzul gidiyoruz. Demincek Acımasız takımı (Krasnodar) ile oynayacağız. Umarım dip tura kazanç, başkaca şampiyonluğu kazanırız” ifadelerini kullandı.

YAŞANAN OLAYLARLA ILGILI; ”ARTIK BIR ENDİŞEMİZ KALMADI…

Türkiye’dahi akıbet dönemde yaşanan olaylardan ekolojik ortam çıktı ayrımsız endişeleri olmadığını bile belirten Brezilyalı aktör ”Yaşanan hâller sonrası az buçuk endişelendik ama güdük sürede değme öz normale döndü. Zaman tek endişemiz yok” sözleriyle röportajını sonlandırdı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç