Rıdvan Dilmen plebisit için içtimai medyadan bir video yayınlayarak ‘evet’ kampanyası başlatmıştı. Kampanyaya futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmayan ile şarkıcı Murat Gri destek vermişti.
Sosyal medyada da çokça konuşulan kampanyaya CHP lideri Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Kerem Kılıçdaroğlu da katıldı. Oran Kılıçdaroğlu abisine, “Eksiksizlik abi sen bile var mısın?” diyerek sordu.
Oran Kılıçdaroğlu amacıyla tepki calip eylemlerinin arkası sıra CHP’den ihraç kararı alınmıştı.

Rıdvan Dilmen ‘evet’ kampanyası başlattı
KILIÇDAROĞLU BIR MISIL KONUŞMUŞTU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV deli dolu yayınında kardeşi Çap Kılıçdaroğlu’nun kendisi için yaptığı izahat sorulunca karşılık vermişti.
Kılıçdaroğlu, “Kardeşim aşağılık benzeri yavru değil, bir defa benim politik görüşümü desteklemesi kadar benzeri uzanım yok. Amma bizim benzeri belediyemiz, Didim Belediyesi Didim’e alışılmadık hizmetler veriyor. Didim’bile iki faziletkâr çatı var, bunların yıkılması geçişsiz. O binaların sahipleri parayla âdem satın alıp bize saldırtmanın yollarını arıyorlar. Cebine mal koyup, ‘çık şunu yap’ diyorlar. Onların etrafındaki insanlara bakın göreceksiniz o müteahhidin yandaşları” demişti.
CHP Lideri, “Kardeşinize birlikte o insanlar eliyle mülk verildiğini mi söylüyorsunuz?” sorusuna ise, “Benim hangi söylediğimi siz de anladınız herkes da anladı” yanıtını vermişti.
Rıdvan Dilmen halk oylaması için sosyal medyadan tıpkısı videoteyp yayınlayarak ‘evet’ kampanyası başlatmıştı. Kampanyaya futbolcular Ardıl Turan ve Burak Yılmayan ile şarkıcı Garaz Gri bindi vermişti.
Sosyal medyada üstelik çok konuşulan kampanyaya CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Çap Kılıçdaroğlu da katıldı. Cesamet Kılıçdaroğlu abisine, “Eksiksizlik abi sen üstelik var mısın?” diye sordu.
Şevket Kılıçdaroğlu amacıyla reaksiyon çekici eylemlerinin ardından CHP’den ihraç kararı alınmıştı.

Rıdvan Dilmen ‘evet’ kampanyası başlattı
KILIÇDAROĞLU TIPKI EL KONUŞMUŞTU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV etkin yayınında kardeşi Azamet Kılıçdaroğlu’nun kendisi için yaptığı meşruhat sorulunca cevap vermişti.
Kılıçdaroğlu, “Kardeşim yoz tıpkı çocuk değil, bir defa benim politik görüşümü desteklemesi kadar bire bir uzanım namevcut. Amma bizim bir belediyemiz, Didim Belediyesi Didim’e alışılmadık hizmetler veriyor. Didim’bile iki erdemli yapı var, bunların yıkılması geçişsiz. O binaların sahipleri parayla adam satın alıp bize saldırtmanın yollarını arıyorlar. Cebine dünyalık koyup, ‘çık şunu yap’ diyorlar. Onların etrafındaki insanlara bakın göreceksiniz o müteahhidin yandaşları” demişti.
CHP Lideri, “Kardeşinize da o insanlar tarafından mal verildiğini mi söylüyorsunuz?” sorusuna ise, “Benim hangi söylediğimi siz dahi anladınız dizge da anladı” yanıtını vermişti.