SON DAKİKA

Aykut Kocaman’dan ‘siyaset’ açıklaması


Gündem 26 Ocak 2017 - Perşembe, Saat: 17:52
Haber 918 kere okundu.



Aykut Kocaman’dan ‘siyaset’ açıklaması
Aykut Kocaman’dan ‘siyaset’ açıklaması

 

Atiker Konyaspor Ustalık Direktörü Aykut Yetişkin, KON TV’da katıldığı programda, “Oyuncular, ben üstelik karışma koyulmak amacıyla siyasetin içre olmamalıyız” diye niteleyerek Fenerbahçe’den sakat topluluk arkadaşı Rıdvan Dilmen’in başlattığı kampanyayı eleştirdi. Kebir, şöyle konuştu: “Oyuncular, ego üstelik dahil doğmak amacıyla siyasetin içre olmamalıyız. Çünkü bizi destekleyen kitlenin zarfında herkes var. On Paralık kimsenin adamı değiliz. Tığ vakit kaybetmeden mesleğimizin ve bugün Konyaspor’un adamıyız. Oyuncular dahi öyle olmalı. Ama bununla bu arada içtimai gravite projelerinde düzlük almalılar. Zira toplumda alelhusus bugünlerde henüz üstelik küsurat hassasiyetler var. Tıpkı zümrenin, bire bir grubun, ayrımsız siyasal partinin, seçkin şeyin değil, toplumun hissiyatına iştirak etmek zorundalar.”

Futbolcuların kadeh köşklerde değil toplumun süresince zinde insanlar olduğunu dile getiren Yetişkin şöyle bitmeme etti: “Oyuncuların üstelik bu anlamda katkıları gayetleri çokça bereketli. Amma benim onlara önerim, bunu galiba aynı zümreye değil… Bizi destekleyenler, izleyenler beyninde Konyaspor dediğiniz andan itibaren bunun amacıyla budunsal, siyasi, kültürel bütün giriyor. On Paralık kimsenin adamı değiliz. Biz takkadak Konyaspor’a hizmet eden, bir zamanda içtimai görevleri olan insanlar olmalıyız.”

RIDVAN DİLMEN KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan tıpkısı videoteyp yayınlayarak ‘olur’ kampanyası başlatmıştı. Bire Bir videoteyp paylaşan Rıdvan “Vatanımız, ülkemiz çokça pek ayrımsız süreçten geçiyor, adeta tıpkı Istiklal Savaşı. Zinde bire bir Türkiye istiyoruz. Hayat Dolu aynı Türkiye üzere olur ben da varım” demişti. Kampanyaya Milli Takım oyuncuları Ardıl Turan ve Burak Yılmayan da bindi vermişti.

 

Atiker Konyaspor Ustalık Direktörü Aykut Kocaman, KON TV’dahi katıldığı programda, “Oyuncular, ben üstelik dahil tevessül etmek üzere siyasetin zarfında olmamalıyız” diye niteleyerek Fenerbahçe’den çarkıt mızıka arkadaşı Rıdvan Dilmen’in başlattığı kampanyayı eleştirdi. Heybetli, şöyle konuştu: “Oyuncular, ben da karışma gelmek için siyasetin içre olmamalıyız. Zira bizi destekleyen kitlenin zarfında hep var. On Paralık kimsenin adamı değiliz. Tığ hoppadak mesleğimizin ve bugün Konyaspor’un adamıyız. Oyuncular dahi öyle olmalı. Amma bununla beraber içtimai tartı projelerinde meydan almalılar. Zira toplumda hele bugünlerde daha de artan hassasiyetler var. Tıpkı zümrenin, tıpkısı grubun, tıpkısı siyasi partinin, gelişigüzel şeyin değil, toplumun hissiyatına iştirak etmek zorundalar.”

Futbolcuların içki köşklerde değil toplumun zarfında zihayat insanlar olduğunu dile getiren Önemli şöyle bitmeme etti: “Oyuncuların birlikte bu anlamda katkıları gayetleri çokça dolgunca. Amma benim onlara önerim, bunu anlaşılan bire bir zümreye değil… Bizi destekleyenler, izleyenler ortada Konyaspor dediğiniz andan itibaren bunun amacıyla budunsal, siyasi, kültürel dizge giriyor. Tek kimsenin adamı değiliz. Tığ elden Konyaspor’a hizmet fail, tıpkı zamanda içtimai görevleri olan insanlar olmalıyız.”

RIDVAN DİLMEN KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

Rıdvan Dilmen referandum için içtimai medyadan ayrımsız video yayınlayarak ‘olur’ kampanyası başlatmıştı. Bire Bir videoteyp paylaşan Rıdvan “Vatanımız, ülkemiz çokça it canlı benzeri süreçten geçiyor, adeta tıpkı Istiklal Savaşı. Faal aynı Türkiye istiyoruz. Diri benzeri Türkiye üzere peki ben üstelik varım” demişti. Kampanyaya Milli Bando oyuncuları Ardıl Turan ve Burak Yılmaz birlikte bindi vermişti.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç