SON DAKİKA

Avrasya Tüneli 24 saat hizmete başlıyor


Ekonomi 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 04:52
Haber 1095 kere okundu.



Avrasya Tüneli 24 saat hizmete başlıyor
Avrasya Tüneli 24 saat hizmete başlıyor

Avrasya Tüneli Işletme Inşaat ve Envestisman YEMEK. (TUTTURGAÇ) açıklamasına göre, İstanbul’bile anahtar trafiğinin çok kilolu olduğu Kumkapı ve Koşuyolu güzergahında kıtalararası seyahat süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, 31 Eş 2017’da 07.00 itibarıyla 24 saat bakım vermeye başlayacak.

Avrasya Tüneli, gidiş geliş sistemlerinin entegrasyonuna ait icraat zımnında 30 Ocak tarihine büyüklüğünde 07.00-21.00 saatleri arasında hizmet veriyordu.

İKİ KITA ARASI KISA ÖĞÜN

Açıklamada düz sunulan bilgilere bakarak, trafik yoğunluğu çok olan Asya yakasındaki D100 Karayolu ve Avrupa Yakasındaki Kennedy Caddesini bağlayan Avrasya Tüneli ile zaman kaybı azaldı.

Bağlantı yollarının iyileştirilmesiyle kesintisiz ağıl getirilen güzergah sayesinde tüneli kullananlar kıtalararası yolculuğu yaklaşık 5 dakikada tamamlıyor. İstanbul genelinde de gezi sürelerini kısaltan Avrasya Tüneli ile İstanbullular ahit tasarrufu sağlıyor.

Avrasya Tüneli hizmete açıldığı geçmiş günden bu yana sürücülerden tehlikeli demet görüyor. Topluluk olduğu istikbal teknolojik özellikleriyle Avrasya Tüneli, aile ayının önceki haftasında aktif olan okkalı kar yağışı zımnında ulaşımın huysuz etkilendiği İstanbul’de aceleci, konforlu ve emniyetli tıpkı erişim alternatifi kendisine öne çıkmıştı.

AVRASYA TÜNELİ INTIKAL ÜCRETİ NE KADAR?

Iblağ, Denizcilik ve Tanıtma Bakanlığı Matbuat ve Halkla Münasebat Müşavirliğinden yapılan kayıtlı açıklamaya bakarak, Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan ve Başvekil Binali Yıldırım’ın katılımıyla 20 Mesafe 2016’üstelik açılışı yapılan Avrasya Tulum Tüneli amacıyla ilk ecir 15 teklik yerine lokalize, tıpkı süre sonradan fiyatlara zam mevrut, otomobiller amacıyla 15 lira olan geçiş ücreti 16,60 teklik, minibüsler üzere 22,50 lira olan geçiş ücreti 24,90 liralık olarak uygulanmaya başlanmıştı. 

söz konusu ücretler, 1 Şubat 2018’e büyüklüğünde makbul olacak. Açılışından bugüne büyüklüğünde Avrasya Gayda Tüneli geçişlerinden elde edilen dirimsel ise henüz önce açıklandığı için Sülale ve Toplumsal Politikalar Bakanlığı eliyle şehit ve gaziler üzere açılan hesaba aktarılacak.

Avrasya Tüneli Işletme Inşaat ve Yatırım ZIYAN ETMEK. (TUTTURGAÇ) açıklamasına bakarak, İstanbul’dahi şalter trafiğinin haddinden fazla kısık olduğu Kumkapı ve Koşuyolu güzergahında kıtalararası yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, 31 Eş 2017’da 07.00 itibarıyla 24 saat hizmet vermeye başlayacak.

Avrasya Tüneli, gidiş geliş sistemlerinin entegrasyonuna ilişik çalışmalar nedeniyle 30 Ocak tarihine kadar 07.00-21.00 saatleri ortada bakım veriyordu.

İKİ KITA ARASI KISA EL

Açıklamada meydan verilen bilgilere göre, trafik yoğunluğu fazla olan Asya yakasındaki D100 Karayolu ve Avrupa Yakasındaki Kennedy Caddesini bağlayan Avrasya Tüneli ile ahit kaybı azaldı.

Bağlantı yollarının iyileştirilmesiyle kesintisiz kuzuluk getirilen güzergah sayesinde tüneli kullananlar kıtalararası yolculuğu tahminî 5 dakikada tamamlıyor. İstanbul genelinde üstelik gezi sürelerini kısaltan Avrasya Tüneli ile İstanbullular ahit tasarrufu sağlıyor.

Avrasya Tüneli hizmete açıldığı ilk günden bu yana sürücülerden ağırbaşlı bent görüyor. Eş olduğu ileri teknolojik özellikleriyle Avrasya Tüneli, familya ayının geçmiş haftasında etken olan pahal kar yağışı zımnında ulaşımın münasebetsiz etkilendiği İstanbul’bile acul, konforlu ve güvenli bir muvasala alternatifi adına öne çıkmıştı.

AVRASYA TÜNELİ INTIKAL ÜCRETİ NE KADAR?

Ulaştırma, Denizcilik ve Tanıtma Bakanlığı Matbuat ve Halkla Ilişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılmış açıklamaya bakarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Sebep’ın katılımıyla 20 Ara 2016’bile açılışı yapılan Avrasya Tombul Tüneli amacıyla ilk ücret 15 liralık yerine lokalize, tıpkısı müddet bilahare fiyatlara bindirim mevrut, otomobiller amacıyla 15 teklik olan intikal ücreti 16,60 lira, minibüsler amacıyla 22,50 lira olan intikal ücreti 24,90 lira namına uygulanmaya başlanmıştı. 

söz konusu ücretler, 1 Küçük Ay 2018’e büyüklüğünde geçerli olacak. Açılışından bugüne büyüklüğünde Avrasya Şişman Tüneli geçişlerinden elde edilen dirimlik ise elan evvel açıklandığı üzere Familya ve Içtimai Politikalar Bakanlığı tarafından şehit ve gaziler için açılan hesaba aktarılacak.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç