SON DAKİKA

Evet çığ gibi büyüyor


Spor 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 14:22
Haber 731 kere okundu.



Evet çığ gibi büyüyor
Evet çığ gibi büyüyor

Kanunuesasi referandumu öncesi yazarımız Rıdvan Dilmen‘in twitter’dan başlattığı “Faal benzeri Türkiye amacıyla tamam” kampanyasına halkımız eş çıktı. Kampanyaya herhangi bir kesimden destek yağdı. Içtimai medyadan yapılan paylaşımlarda ‘vazıh geleceğe’ görüş verildi, ‘peki’ler çığ kabilinden büyüdü. “Büyüyen-gelişen Türkiye üzere, sözünü dinleten dev bir mutluluk üzere, vazıh bire bir ati amacıyla, düşmana- haine yıldırma amacıyla, kardeşlik amacıyla, biricik atılmak-irtibat kalkışmak üzere, sulh için: PEKI!” sloganları üretildi. “Faydalı geriye götürür, evette esenlik vardır” paylaşımları yapıldı, “Ağızsız kalmayın, ruhlu tıpkı Türkiye için tamam deyin” çağrıları esasen edildi. çabucak Türkiye’nin gündemine oturan kampanyaya spor camiası bile sessiz kalmadı. Futbolcusundan pakt yöneticisine, bakanından yazarına büyüklüğünde herkes “Ego da varım” dedi, “olur” dedi. Aha görüşler:

TABIATIYLA KIM VARIM

* RIDVAN DİLMEN (Bozuk milli topçu- Yorumcu): Vatanımız, ülkemiz haddinden fazla mukavim bir süreçten geçiyor, adeta benzeri Istiklal Savaşı. Kıvrak benzeri Türkiye istiyoruz. Zinde tıpkı Türkiye amacıyla evet ben de varım. Canan Arda sen üstelik var mısın?
* ARDA TURAN (Milli topçu):
Rıdvan hocam çağrını aldım.
Hayat Dolu aynı Türkiye üzere ego bile varım. Burak Yılmaz sen da var mısın kardeşim?
* BURAK YILMAZ (Milli topçu): Ardıl kardeşim çağrını aldım. Dallı Güllü tıpkısı Türkiye üzere ego dahi varım. Murat Boz kardeşim sen üstelik var mısın?
* AKİF ÇAĞATAY KILIÇ (Deneyimsizlik ve Spor Bakanı): Etkili bire bir Türkiye amacıyla evet.
* AHMET ŞIMŞEKLI FENER (Bozuk hakem-Yorumcu): Cıvıl Cıvıl bir Türkiye amacıyla ego da varım.
* ERTEM ŞENER (Spor spikeri): Henüz büyük, henüz dinç tıpkısı Türkiye için elbette ki ben birlikte varım.

Rıdvan Dilmen

@ArdaTuran pic.twitter.com/i8dfzFqY1Y

— Ridvan Dilmen (@RidvanDilmen07) 24 Aile 2017

BIR TANE DALGALI ‘TAMAM

HİDAYET TÜRKOĞLU (Türkiye Basket Federasyonu Başkanı): Büyüyen ve etkili benzeri Türkiye üzere tamam.
* FERUDUN TANKUT (Kardemir Karabükspor Başkanı): Rıdvan Dilmen’in başlattığı “Yaşayan tıpkı Türkiye üzere ben de varım” kampanyası için tam destek veriyoruz. Tığ dahi benzeri düşünceyi içtenlikle paylaşıyoruz.
Konu Türkiye, ülkemiz olunca tabii kim ‘peki’ten apayrı bire bir şey diyemeyiz.
* MUSTAFA YAZICI (Beylerbeyispor Kulübü Başkanı): Tığ ülkemizin, Türkiyemizin sevdalısıyız.
Ülkemizin selameti amacıyla tabii ki ‘evet’ diyeceğiz. Eksantrik benzeri özdek düşünemeyiz.
Biz dahi tabii kim “Etkili ayrımsız Türkiye üzere olur” diyoruz. Eksantrik tıpkısı özdek denir mi? Faydalı hangi kadar kusurlu tıpkı sözcük! ‘hayır’ değme antlaşma incitici olmuştur.
* HASAN ÇAVUŞOĞLU (Alanyaspor Başkanı): Rıdvan Dilmen’in başlattığı “Dallı Güllü bire bir Türkiye için olur” kampanyası elbette kim haddinden fazla doğru. Ben birlikte ülkem amacıyla Türkiye üzere ‘tamam’ kampanyasını destekliyorum.

Altın kardeşlerim @_fatihsahin ve @ikaraosmanoglu Hayat Dolu tıpkısı Türkiye üzere “EVET” #BenDeVarım Sn. Bakanım @MevlutCavusoglu sen de var mısın? pic.twitter.com/5RIFpQcIBe

— Akif Çağatay Kılıç (@ackilic76) 24 Ev 2017 * HALİL ÜNAL (Eskişehirspor Başkanı): Rıdvan Dilmen’in başlattığı kampanyayı takdir etmemek benzer değil. Ben da “Zinde ayrımsız Türkiye için peki” kampanyasını destekliyorum. Tabii ki evet!
* SELÇUK ÖZTÜRK (Elazığspor sakat başkanı): Tığ birlikte bu kampanyayı destekliyoruz. Ülkemizin faal olması üzere ‘tamam’ oyu vereceğiz.
* HÜSEYİN KALPAR (Beceri yönetmen): Hararetli talih, yaşayan tıpkı Türkiye için seçme devir varım.
* GİRAY PINAR: (Ustalık direktör): Ruhlu benzeri mevki, kıvrak aynı Türkiye amacıyla bağlanak olmamız kayıt. Rıdvan Dilmen‘in başlattığı kampanya çokça durumunda. Ego de ülkem amacıyla bu kampanyaya katılıyorum.
‘peki’ diyeceğim.
* ERKAN SÖZERİ (Ümraniyespor Maharet direktörü): Ülkemiz için hayırlısı ne ise o olmalı.
Şu anda muvazeneli tıpkısı davranım var. Ülkemizin geleceği amacıyla olur kampanyasına ricat etmek cins değil. Zira ‘hayır’ oyu ülkemizde hem iktisadi hem bile sosyal anlamda müphemiyet ve hastalık yaratacaktır.
* BÜNYAMİN GEZER (Çarkıt hakem-Yorumcu): Rıdvan Dilmen’in başlattığı “Cıvıl Cıvıl ayrımsız Türkiye için evet” kampanyası nı ben üstelik destekliyorum.

Var mısın ? @yunusgoksu #BenDeVarım Tamam sen @ErolEsra ? Sen Da Var mısın ? pic.twitter.com/U1L8yODO76

— Ertem Şener (@ertemsener) 25 Familya 2017 MUADELE GELSİN DİYE

VEDAT FECIR: (Bozuk yargıcı- Yorumcu): Ülkemiz, geçtiği ağırlık ve tabütüvan zamanları, ancak bakir bire bir Türkiye ve yeni bire bir temel ile atlatacaktır. Yeni Türkiye’nin bile yeni anayasa ile sıçramaya geçeceğini, daha aceleci değişmeyen alacağını ve ivmelenmesinin hızlanacağını düşünmekteyim. Aha bu yüzden ‘amacıyla’lerim var benim.
Kalleşlik değil, kardeşliğin gelmesi üzere, ülke ateşine aynı odun daha atmamak üzere, hürriyet ve insancasına sürdürmek amacıyla, sırtını teröre yaslayıp “çığlık”a güvenenleri sevindirmemek amacıyla, yezitlik bombalarını, kurşunlarını gördüğüm üzere, annelerin ‘Mehmedim’ diyerek ağlamaması için, darbecilerin sevincinin kursağında kalması üzere, ben da ‘peki’ diyorum.
* FATİH CEZAEVI (Teknik yönetmen): Ülkemiz tarihi, siyasal açıdan makro aynı inkisar noktasından geçiyor. Kıvrak tıpkı Türkiye, işlek benzeri vatan üzere ‘evet’ diyorum.

@yilmazburak17 pic.twitter.com/LKOfWA3Ozx

— Ardıl Turan (@ArdaTuran) 24 Ev 2017 OKÇULAR VAKFI
Okçular Vakfı, ‘Hayat Dolu tıpkısı Türkiye üzere tığ birlikte varız’ dedi ve Rıdvan Dilmen’in içtimai medyadan başlatıp tekmil Türkiye’bile serian yayılan ‘Referandum üzere olur’ kampanyasına bindi verdi.

TEKVANDO AVRUPA ŞAMPİYONU HARIR ÇIĞDEM
Tekvando Avrupa şampiyonu Harir Mahmur Çiçeği bile spor camiasının eş çıktığı kampanyaya bindi verenler ortada vadi aldı. Harir Çiğdem, “Dallı Güllü bir Türkiye üzere tamam” diyerek yazarımız Rıdvan Dilmen’in çağrısına cevap verdi.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç