SON DAKİKA

Fenerbahçe’den inanılmaz geri dönüş


Spor 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 14:22
Haber 772 kere okundu.



Fenerbahçe’den inanılmaz geri dönüş
Fenerbahçe’den inanılmaz geri dönüş

THY Avrupa Ligi’ndeki Türk takımlarının derbi mücadelesinde Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank’ı geriden gelip yendi: 85-80. Ülker Arena’daki maça mebzul başlayan G.Saray Odeabank, önceki çeyreği 27-19 devreyi üstelik 54-41 önde geçti. İkinci yarıya etken başlayan F.Bahçe, 23-12‘lik sekans ile rakibini yakaladı: 64-66. Bu üstünlüğünü final periyodunda da sürdüren (21-14), solgun-lacivertliler, 15 suret geriden gelerek ezeli rakibini aynı misil daha devirdi: 85-80. Galatasaray’de 21 kopya atan Shilb, karşılaşmanın bile yeryüzü skorer ismi olmasına rağmen takımını galibiyete taşıyamadı. Sinan Güler da 17 sayıyla kendisine bindi verdi. Fenerbahçe’de ise Vesely, 20 sayının yanı sıra aldığı ribaundlarla takımının galibiyetinde cesim bire bir görk oynadı. Yüksek Muhammed üstelik 17 sayıyla Vesely’e destek verdi. Kanarya sonunda 13. galibiyetine elde ederken, G.Saray Odeabank ise 14’üncü yenilgisini aldı.

‘BURAYA YENGI AMACIYLA GELMİŞLER’
F.Bahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, iki bereketli takımın çok mebzul savaş ettiğini ve böylece kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Sırp öğretmen, “Mütehammil benzeri savaş oldu. G.Saray, Maccabi galibiyetinin saf güveni ile geldi ve ilk yarı dolgunca oynadı. Buraya galibiyet fikren gelmişler. İkinci nısıf maçı çevirmeyi başardık. Çok dörtköşe ayrımsız maç oldu. G.Saray’ı tebrik ederim” dedi.

“UĞRAŞ EDİYORUZ’?
Fenerbahçe”nin Italyan yıldızı Luigi Datome, G.Saray’a karşı kazandıkları mücadelenin ikinci yarısında kâmil benzeri enerji ortaya koyduklarını tabir etti. Datome, İkinci yarıda mücadeleden vazgeçmedik. Elbette bizim üzere topluluk amaciyla çok balaban benzeri yengi. Mücadeleden katiyen vazgeçmiyoruz” şeklinde konuştu.

ATAMAN: BU LiGE YAKIŞIYORUZ
G.SARAY Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sonrası, “Bu lige yakışan tıpkı takım olduğumuzu, aldığımız galibiyetlerle gösterdik. Kaybettiğimiz maçları bile bol oynayarak kaybediyoruz” dedi. F.Bahçe’nin ikinci yarıda daha saldırgan oynadığını tamlayan Ataman, şöyle devam etti: “Fitipaldo faul problemine girince oyunun kontrolünü yitirdik. Hücumda zorlanmaya başladık amma gene de ferah savunma yaptık. Maçı akıbet topa büyüklüğünde getirmeyi başardık. Oyuncularımı kutluyorum. Fenerbahçe, Avrupa’nın genişlik cıvıl cıvıl takımlarından tıpkısı tanesi. Zor tıpkı atmosferdi.”

‘G.SARAY MAÇLARI BÜTÜN BAYRAMDIR’
Karşılaşmayı izleyenler arasında mevcut F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel, maç böylelikle “Işte böyle, değme yıl hakeza…” şeklindeki küfürlü tezahürata eşlik yazar tribünleri ateşledi. FBTV’ye mütekellim Yanardağ, “G.Saray ile oynadığımız maçlar seçkin ahit bayramdır. Takımımız namuslu bir savaş ortaya koydu. Yandaş da harikaydı. Bu galibiyetlerin devamı gelecektir” dedi.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç