SON DAKİKA

bein sports canlı izle Kayserispor Fenerbahçe maçı


Spor 29 Ocak 2017 - Pazar, Saat: 17:25
Haber 847 kere okundu.



bein sports canlı izle Kayserispor Fenerbahçe maçı
bein sports canlı izle Kayserispor Fenerbahçe maçı
Kayserispor Fenerbahçe maçı, bein sports’ta hareketli olarak yayınlanıyor. Digitürk üyeleri bein sports’ta Kayserispor – Fenerbahçe karşılaşmasını etkin namına izleyebilirler. Bunun için paket satın alarak bein sports’u izleyebilirsiniz. Kayserispor – Fenerbahçe maçını faal şekilde Sporx’ten dakika zaman takip ederek heyecan ortak olabilirsiniz.
KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE CANLI, TIKLAYIN…

FENERBAHÇE’YE KAYSERİSPOR UYARISI / Fenerbahçe‘de maharet çalıştıran Dick Advocaat futbolcularını uyardı. Hollandalı hoca, “Karlı bir zeminde baskı bir karşılaşma oynayacağız. Cümle gücümüzü sahaya yansıtalım. Başakşehir galibiyetinin düşündürücü olması amacıyla bu maçı da kazanmalıyız” dedi. Ligde güzeşte hafta Medipol Başakşehir’e evvel yenilgisini tattırarak şahika iddiasını sürdüren sarı-lacivertliler, Kayseri deplasmanında fakül kaybı sürmek istemiyor. Geride artan 19 hafta böylece 35 puanla 4. tam mevcut Fenerbahçe, önder Beşiktaş’ın 6 fakül gerisinde düzlük alıyor. Sonuç 4 haftadır kaybetmeyen solgun-lacivertliler, bu mevsim deplasmanda ise 8 maçta 5 yengi, 1 muadele ve 2 bozgunluk aldı.

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE MAÇI BİLGİLERİ / Spor Bacak Süper Küme 2016/2017 Sezonu 19. Hafta mücadelesinde, 13 fakül -17 averaj ile 17. sırada saha düz Kayserispor, 35 benek 23 sayı farkı ile 4. tam düzlük alan Fenerbahçe ile yüz yüze geliyor.

Kayserispor’üstelik Larrys Mabiala cezası, Fenerbahçe‘de ise Yanardağ Bayındır sakatlığı zımnında karşılaşmada tarz giyemiyorlar.

32.864 güç kapasiteli Büyükşehir Bld Fehamet Başmaklık Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yargıcı Mete Kalkavan yönetiyor.

KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE’NİN SON KARŞILAŞMALARI / Kayserispor 1, Fenerbahçe 5 yengi elde ederken 4 maç beraberlikle sonuçlandı.

Kayserispor 9 gol atarken, Fenerbahçe 18 golle denk verdi. 6 karşılaşma 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.

6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan bildirme fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı. Kayserispor 4 ve Fenerbahçe 6 maçta önceki golü atan taraf oldular.

KAYSERİ’DE FENERBAHÇE KAYIP İSTEMİYOR / Fenerbahçe, Kayserispor‘a alın galibiyet peşinde. Başakşehir’e önceki yenilgisini tattırarak doruk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, Kayseri deplasmanında benek kaybı süregelmek istemiyor. Geride mütezayit 19 hafta böylece 35 puanla 4. tam kâin Fenerbahçe, şef Beşiktaş’ın 6 fakül gerisinde saha alıyor. Akıbet 4 haftadır kaybetmeyen soluk-lacivertliler, bu zaman deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 dağılmış aldı. Familya sahibi Kayserispor ise ustalık direktör Raf Yalçın yönetiminde önceki galibiyetini Fenerbahçe karşısında arayacak. Sert yönetimindeki Kayserispor sahaya çıktığı iki takım maçında birlikte gol atamazken, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 5-0 yenildi, Akhisar Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı.

FENERBAHÇE’DE KAYSERİSPOR MAÇI 3 FUTBOLCU IÇIN CIDDI / Fenerbahçe‘de Kayserispor maçı öncesi 3 futbolcu soluk bilgili ceza sınırında bulunuyor. Solgun-lacivertlilerde Hasan Mualla Kaldırım, Jeremain Kontak Lens ve sakatlığı kâin Şair Tufan, Süper Grup’de geride artan haftalarda üçer soluk deneyli gördü. Kayserispor karşısında oynaması beklenen Hasan Şanlı ve Kontak Lens, sarı anaç görmeleri yerinde ligin 20. haftasında Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

KAYSERİSPOR İLE FENERBAHÇE’NİN ARASINDAKİ MAÇLAR
28.08.16 Fenerbahçe 3-3 Kayserispor
13.03.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
30.01.16 Fenerbahçe 1-0 Kayserispor
18.10.15 Kayserispor 0-1 Fenerbahçe
27.01.15 Kayserispor 1-1 Fenerbahçe
02.12.14 Fenerbahçe 1-2 Kayserispor



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç