SON DAKİKA

Fenerbahçe 10 numara için son kozunu oynayacak!


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 04:49
Haber 590 kere okundu.



Fenerbahçe 10 numara için son kozunu oynayacak!
Fenerbahçe 10 numara için son kozunu oynayacak!
Kayseri deplasmanında aldığı 4-1’lik yenilgiyle şampiyonluk yarışında çokça aheste benzeri çarpış kayran Fenerbahçe’dahi eleştirilerin odağında idare var…

Zerrin-Lacivertliler, aleniyet transfer döneminde parçalanmamış 10 isimle masaya oturmasına rağmen takımın belini büken 10 orostopolluk sorununu çözmeyi başaramadı. Fenerbahçe yönetimi ilk devrenin sona ermesinin peşi sıra evvel adına Ben Arfa ile temasa geçti. Zerrin-Lacivertliler, PSG’yi 6 aylık kiralama konusunda kandırma etse bile Fransız yıldızın aksi yanıtı sonrası bu defter kapandı.

Yönetim peşi sıra Beşiktaş’ın sakat yıldızı Jose Sosa’ya kanca attı. Arjantini yıldız ve Milan’la yapılan pazarlıklıktan serencam alınamayınca rota bu posta Juventus’lu Hernanes ve Sevilla’lı Ganso’ya döndü.

SAATLER KALDIĞINDA PARA AKTARIMI ARTIK ÇOK ZOR

Ancak bu girişimler dahi manzara kırıklığı ile sonuçlandı. Fenerbahçe bunun üstüne Brezilya Ligi’nde oynayan isimlerle temasa geçti. Üste bire bir temel gündeme Birleşik Gündüz Feneri Emirlikleri’nde oynayan Omar Abdulrahman dahi geldi. Ancak aynı tip sevindirici bilim gelmedi. Dümen bugün serencam kozunu oynayacak. Fakat Sarı-Lacivertliler’in saatler kaldiğinda hedefe ulaşması haddinden fazla ama çokça edisyon gözüküyor.

FENERBAHÇE TARAFTARI İSYANDA

Fenerbahçe’nin Kayserispor karşısında deplasmanda aldığı yenilgi Sarı-Lacivertli taraftarları isyanın eşiğine getirdi. Fenerbahçeliler oynanan incitici futbol ve değişik çözülüm dolayısıyla futbolcuları suçlarken Eren Saika’a üstelik aksülamel gösterdi. Ayrımsız taraftarın, “Alex 50 yaşına geldiğinde de bu oyunculardan elan ferah oynarsın” paylaşımı ilginçti. Kâh taraftarlar Başkan Eren Sebep ve yönetimi topa tutarken bibi takıma tıpkısı orta düzlük oyuncusu alınmamasını eleştirdi.

TÜM PARA AKTARIMI BÜTÇESİ MARTIN SKRTEL’E!

UEFA ile yaptığı kavil gereği takkadak sattığı kadar aktör alabilen Fenerbahçe yönetimi, Luis Nani’den gelen 8 milyon Euro’nun 6 milyon Euro’sunu Martin Skrtel’in transferine harcadı. Bu nedenle 10 dümen üzere elde tam bütçe kalmad.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç