SON DAKİKA

Bu iki maç bize ders olacak


Spor 15 Şubat 2017 - Çarşamba, Saat: 09:25
Haber 680 kere okundu.



Bu iki maç bize ders olacak
Bu iki maç bize ders olacak

Kupadaki Fenerbahçe ve ligdeki Kardemir Karabükspor yenilgileri Beşiktaş camiasında moralleri bozmadı… Siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, “Futbolda bu tür iniş çıkışlar vardır. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Mağlubiyetlerin etkisinde kalmayıp, ders çıkararak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı takımın Fenerbahçe ve Kardemir Karabükspor mağlubiyetlerinden ders çıkararak, yoluna devam edeceğini söyledi.

Çebi, ligin bir maraton olduğunu belirterek, “Ligler uzun soluklu, 35-40 maç oynanıyor. Zaman içinde performans ve motivasyonların düştüğü zamanlar olacaktır. Son iki haftada bunu yaşadık. Futbolda bu tür iniş çıkışlar vardır. Ben ve camiamız, futbolcularımıza ve hocamıza güveniyoruz. Mağlubiyetlerin etkisinde kalmayıp, ders çıkararak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘HUKUKA SAYGILI BİR KULÜBÜZ’

ÇEBi, mahkeme kararı doğrultusunda son seçimi geçersiz sayılan divan kurulunun olağan toplantı çağrısı yapması ile ilgili olarak da konuştu. Divan kurulunun yapacağı ilk toplantının seçimli olması gerektiğini aktaran Ahmet Nur Çebi, “Divan kurulu üyelerimizden birkaçı son seçime itirazda bulundu. Mahkemeye yapılan müracaat sonucu yargı bu seçimi iptal etti. Hukukun ve tüzüğün emirlerini yerine getirmek Beşiktaş’ın asli vazifesidir. Biz mahkeme kararlarını ve tüzüğü önümüze aldık, o doğrultuda hareket edeceğiz. Bunun aksine bir durum söz konusu değildir” yorumunda bulundu.

 



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç