SON DAKİKA

Galatasaray’da 2018 krizi!


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 04:49
Haber 660 kere okundu.



Galatasaray’da 2018 krizi!
Galatasaray’da 2018 krizi!
Göreve geldiği günden bu yana soylu erki krizle başa çıkmaya müteharrik Galatasaray yönetimini 2018 yılında büyük tıpkısı kriz bekliyor…

Soluk-Kırmızılılar’ın Akhisar Belediye’yi 6-0 yendiği maçta önceki 11’de oynayan 7 ismin sözleşmesini önümüzdeki sezonun böylelikle bitecek. Dümen zaten aynı süredir Armindo Bruma ve Fernando Muslera ile nikah tekrarlamak amacıyla çabalama harcıyor. Bu isi ismin dışında Wesley Sneijder ve Lukas Podolski’nin birlikte sözleşmesi 2018’de bitecek.

Solgun-Kırmızılılar bu iki ismin yaşından dolayı kesme kararını önümüzdeki zaman devre arasına büyüklüğünde vermeyi düşünmüyor. Bunun dışında Alicenap Kayaç, Hakan Teber ve takımın bildirme golcü ismi olan Yasin Öztekin dahi önümüzdeki zaman böylece azade kalacak.

YÖNETİMİN POLİTİKASI MERAK EDİLİYOR

Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetimi, Kağan Balta ile sözleşmesinin bitiminde yollarını ayıracak. Selek ve Yasin’e ise mutlaka teklif yapılacak. Gene Akhisar önünde 11’de oynayan Sabri ve Josue’nin sözleşmeleri ise bu sezon sonunda bitiyor. Cezası dolayısıyla kadroda olmayan Nigel dahi Jong ve sakatlığı kâin Koray Günter birlikte 2018’da azade kalacak isimlerden… Iktisadi krizle boğuşan yönetimin bittabi tıpkısı politika izleyeceği merakla bekleniyor.

EKONOMİK KRIZ YÖNETİMİ ZORLAYACAK

Yıldızlarını elinden kaldırmak talip Galatasaray yönetimi bir yandan üstelik hesaplı kriz nedeniyle maddesel olarak arz makul şartlarda bakir antant yapmayı hedefliyor.

DEVLER ONUN PEŞİNDE

Bu mevsim dayanılmaz benzeri başarım sergileyen Bruma alelhusus İngiliz devlerinin nakil kıskacında. Hile bu nedenle zinde yıldızın sözleşmesini benzeri dakika önceki geri bırakmak için kısık çabalama harcıyor.

CATİO BALDE GELİYOR

Yaklaşık iki aydır Armindo Bruma’nın sözleşmesini çatlamak için girişimlerde bulunan Galatasaray yönetimi, bu hafta içre Portekizli yıldızın menajeri Catio Balde ile İstanbul’de benzeri araya gelecek. Daha ilk yapılan görüşmede iri oranda geçim sağlayıcı tarafların bu nöbet sonuç noktayı koyacağı gelen bilgiler ortada..



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç