SON DAKİKA

Galatasaray’dan Volkan Demirel çıkışı


Spor 27 Ocak 2017 - Cuma, Saat: 14:21
Haber 642 kere okundu.



Galatasaray’dan Volkan Demirel çıkışı
Galatasaray’dan Volkan Demirel çıkışı

Fenerbahçe’nin maçın tamamını geride götürmesine rağmen son anda kazanması, karşılaşma sonu tartışmalarını alevlendirdi. Basket maçı sonunda Fenerbahçe kalecisi Yanardağ Demirel’in Zerrin Lacivertli taraftarların Galatasaray’a ettiği küfürlü tezahürata katılması, Brezilyalı aktör Josef da Souza’nın üstelik İnstagram hesabında taraftarlarının Galatasaray’a ettiği küfürleri okuması, Soluk Kırmızılı Camia’yı kızdırdı.

Galatasaraylı yöneticilerden Ural Aküzüm, Fenerbahçeli iki futbolcunun eylemlerine tepki gösterdi ve anif tıpkı açıklamada bulunarak şu ifadaleri kullandı:

“Rakiplerimizden birinin 2 sporcusu, bunlardan biri yabancı biri bile Türk, içtimai medya hesabından ve videolarla kanıtlanacak biçimde sporcunun zeki ve ahlaklı olmasının gerektirdiği çizgi biçimi dışında kilitsiz küreksiz ve kilitsiz küreksiz kendisine sövme kafir ediyor. Türk gençlerine örnek olması gereken sporcuların fanatizmi, şiddeti heveslendirme etmeleri ve küfürü bu şekilde engelsiz yapabilmeleri Türkiye’birlikte maalesef kuralların işlemediğini gösteriyor. Yetkililer , federasyonlar nerede ? Yasa ve yönetmeliklerden kaynaklanan haklarını bize başka, başkasına bambaşka kullanan federasyonlar spora uymazlık veriyorsunuz. Türk sporunda dizge özellikle milyonlara yaşıt olması gereken sporcular, küfür etmeden önce iki kez düşünecek ve bu ülkeye karşı sorumluluğunu, haddini, hududunu bilecek”

TFF ve TBF SIKI MÜESSES HAREKETE GEÇMELİ

Zerrin Kırmızılı Becerikli Ural Aküzüm, Türkiye Basket ve Futbol Federasyonlarına üstelik çağrıda bulunarak, Fenerbahçeli iki sporcunun yaptıklarına karşı yaptırımda bulunmaya çağırdı. Ural Akzüm “Galatasaray Taraftarı Vefakâr ve Ahlaklıdır. Galatasaraylılar bizim dün parkede iyi savaş fail sporcularımız ve söylence hocamıza yapılan hakaretleri unutmaz” dedi ve “Türkiye zaman bire bir süreçten geçiyor. Kameraya baka baka, selfi çeke çeke küfür yazar provoke edenlere ülfet işletilmezse uyum bozulur. Türk sporu ve gençliği için dolgunca olmaz” şeklinde konuştu.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç